Drie bijgebouwtjes bij woningen
Opdrachtgevers: Particuliere opdrachtgevers

Drie bijgebouwtjes bij woningen. Plannen waar we met veel plezier aan gewerkt hebben. Alle drie voorbeelden van hoe inspirerend de kleinste opdrachten kunnen zijn voor zowel opdrachtgever als ontwerper.

Van links naar rechts:

Een studie-/werkruimte voor een musicus in een achtertuin aan de Lagedijk in Zaandijk. Een goed geluidsge├»soleerde, mooie lichte en inspirerende ruimte. Diagonaal op de tuin geori├źnteerd met aan weerszijden bergruimte voor gereedschap en tuinspullen. De verschillende hoogtes van het gebouwtje sluiten aan op de hoogtematen van de naburige panden en erfscheidingen.

We ontwierpen een uitbreiding van een woning aan de Kadoelenweg met gevels van vergrijzend Red Cedar hout. Als vervolg werden we gevraagd in dezelfde stijl een bijgebouw te ontwerpen met 3 functies: buitenterras, berging en wasruimte.

Een oude garage aan de Prins Hendrikkade te Zaandam werd naar ons ontwerp verbouwd tot een atelier voor een kunstenares. De naar de straat gerichte gevel werd verfraaid in de stijl van het bestaande woonhuis en het atelier werd gericht naar de woning en de tuin door toepassing van een hoekverdraaiing.